De organisatie van de Business Breakfastclub Arnhem wordt gevormd door de Stuurgroep. Deze Stuurgroep bestaat uit leden die het Ronald McDonald Huis Arnhem een warm hart toedragen. Vanuit die rol steken zij geheel belangeloos tijd en energie in het succesvol functioneren van de Business Breakfastclub.

Stuurgroep groep.jpg

U ondersteunt het Ronald McDonald Huis Arnhem

Doel
Het belangrijkste doel van de club is: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Arnhem. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis.

Iedere eerste dinsdag van de maand
De ontbijtbijeenkomsten vinden tien keer per jaar plaats, elke keer op de eerste dinsdag van de maand (m.u.v. juli en augustus).* De deelnemers treffen elkaar op locatie bij één van de deelnemers, óf in een horecagelegenheid in de regio. Elke ontbijtbijeenkomst wordt gesponsord door één van de leden.

Veel tijd nemen de ontbijtbijeenkomsten niet in beslag: met een inloop vanaf 7.45 uur is de aanvangstijd om 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Ook lid worden van dit mooie initiatief? Het enige dat u hoeft te doen is u aanmelden.

Hoe het werkt
Als u lid bent van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Arnhem, krijgt u ongeveer 10 dagen voor een ontbijt een uitnodiging. U bent niet verplicht om deel te nemen en u mag ook een vervanger sturen. Bij verhindering of vervanging vragen wij u dit uiterlijk een dag van tevoren door te geven aan het secretariaat.